FREE DELIVERY AND RETURNS ON ALL EU ORDERS

New Rubber boots

Shop now

The BOA® fit system

Viking har samarbeidet med BOA Fit Systems for å kunne tilby den beste snøringen på mange av våre sko til både barn og voksne. BOA er utviklet for at du skal kunne komme raskere i gang, gå lengre og velge mer krevende ruter – og ikke minst sørger den brukervennlige snøringen for at du aldri blir hindret til å oppleve det du ønsker.

La oss snakke om funksjoner

BOA Fit-systemet fordeler trykket jevnt over foten, slik at alle brukere får perfekt passform. Under lange turer og intens aktivitet kan føttene utvide seg. BOAs teknologi for rask stramming og løsning gjør det enkelt å justere skoene når du er på farten.

BOA Fit-systemets deler og design er utviklet for overlegen ytelse og en passform som lar deg yte mer, gå raskere og føle deg sterkere.

BOA Fit-systemet består av tre hoveddeler: en mikrojusterbar vriknapp, ekstremt sterke og lette lisser, og lisseholdere med lav friksjon.

Kjernen består av syv ultratynne tråder av rustfritt stål av høy kvalitet. Kjernen er omgitt av tolv individuelle lisser av rustfritt stål for å skape en solid skolisse som varer lenge, og hele lissen er dekket av en spesialutviklet polymer med lav friksjon, for optimal brukervennlighet.

Slitesterkt der det virkelig gjelder

BOA-garantien

BOA garanterer at BOA Fit-systemet holder i skoens levetid.

Hvis BOA Fit-systemet på Viking-skoen må repareres eller byttes, klikk linken under for dette.

VIKING & BOA

Vis alle